Wenkbrauwen

De een heeft al perfecte wenkbrauwen van zich zelf… en de ander heeft net wat extra’s nodig voor de perfecte wenkbrauwen !

 

Gelukkig bestaan er verschillende soorten behandeling en producten die er voor kunnen zorgen dat ook jij, de perfecte wenkbrauwen krijgt.

 

Hier onder zal ik zoveel mogelijk informatie geven per behandeling die ik uitvoer. Zo kun jij beslissen voor welke behandeling jij gaat en welke het best bij jou wens / wenkbrauw zal passen !

Voor jong of oud… er is altijd wel een passende behandeling die mooi resultaat zal geven.

Wenkbrauwen Epileren

 

Tijdens de behandeling henna brows ga ik de wenkbrauwen waxen, shapen, knippen

Waxen is een ontharingsmethode die het haar met wortel en al verwijdert. Bij waxen blijft je haar gemiddeld 3 tot 5 weken weg. De haartjes komen zachter en steeds minder terug.

 

Hennabrows

 

Met henna brows creëren we strakkere en vollere brows. We verven niet alleen de wenkbrauwhaartjes maar ook de huid. Hierdoor lijken je wenkbrauwen voller en ontstaat er een langdurig resultaat. Afhankelijk van je huidtype, thuiszorg en de natuurlijke groei van je wenkbrauwharen blijft het resultaat gemiddeld 1 tot 2 weken zichtbaar op de huid en 4 tot 6 weken op de haartjes.

 

Bij henna brows wordt allereerst de huid goed ontvet. Het is fijn als de wenkbrauwen van te voren thuis worden gescrubd, zodat de dode huidcellen weg zijn. Dit zodat de henna mooi pakt op de huid. We verliezen dagelijks dode huidcellen hierdoor blijft de henna niet zo lang op de huid zitten als op de haartjes. Het verschilt per persoon hoelang de henna blijft zitten op de huid. Afhankelijk van je huidtype en de nazorg blijft de henna maximaal 2 weken op de huid zitten, op de haartjes gemiddeld 6 weken.

 

 

Voor wie is deze behandeling geschikt: iedereen die geen PPD-allergie heeft. Naast henna brows is het ook mogelijk om te kiezen voor andere verf mogelijkheden, mocht je bepaalde allergieën hebben. Vraag naar de mogelijkheden in de salon.

 

Epileren  + Hennabrows

 

Henna is een geweldige manier om je wenkbrauwen, maar ook je huid te kleuren. Tijdens de behandeling henna brows ga ik de wenkbrauwen waxen, shapen, knippen en verven met speciale henna verf. De henna verf werkt net iets anders dan gewone verf. Het verschil is dat henna niet alleen hecht aan de haren maar ook aan de huid. Hierdoor krijg je strakkere en vollere wenkbrauwen.

Lashlift & Wimpers verven

 

Wimperlifting, ook wel lashlifting genoemd, is een behandeling van de eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden gelift door siliconen pads. Door deze pads kan elk wimperhaartje behandeld worden. Mascara is niet meer noodzakelijk. Het is een geweldig alternatief als je liever geen wimperextensions draagt of als je eigen natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen met een wimperkruller.

Deze behandeling is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers, maar ook als je wimpers naar beneden of alle kanten op groeien . De lifting techniek zorgt ervoor dat je mooie gekrulde wimpers hebt, waardoor je een frisse blik krijgt. Het resultaat blijft 6 tot 8 weken zichtbaar. Ideaal!