Kunstnagels

Mooie, lange nagels laten groeien is voor vele vrouwen soms een lastige klus. Al zijn ze eindelijk op de gewenste lengte, breekt of scheurt er alweer één.  Wanneer uw nagels er niet meer op hun best uitzien kan Beauty by Raysh ervoor zorgen dat uw nagels weer onwijs mooi zijn. Dit doen wij met kunstnagels. Ook voor speciale gelegenheden zoals een feestje, een bruiloft of een andere bijzondere gelegenheid is een kunstnagel een perfecte toevoeging aan uw gehele outfit!
Bij Beauty by Raysh bieden wij meerdere opties om uw nagels een prachtige verlenging te geven:

 

  • Manicure
  • Gelpolish
  • Biab
  • Acrylnagels

 

Om u naar alle tevredenheid te helpen bepalen we altijd samen welke lengte perfect bij u past en welke kleur geschikt is voor uw nagels. De verlenging moet altijd voldoen aan uw wensen! Alle opties worden met uiterste precisie en vakkundigheid geplaatst op uw nagels voor het ultieme resultaat.

Informatie betreft de bovenstaande kunstnagels opties.

 

Manicure

Bij een manicure worden uw handen en nagels compleet verzorgd. De nagelriemen worden teruggeduwd.  De nagels worden in uw gewenste vorm en lengte gevijld. Na het polijsten zijn de nagels weer glad en kunnen ze natuurlijk naar keuze worden gelakt. Gaat u voor een nude, natural, elegance of toch classic look? De nagelstylisten helpen u graag met het kiezen.

Russian Manicure 

Bij een russian manicure worden uw handen, nagels en nagelriemen compleet verzorgd. De nagelriemen worden teruggeduwd, dode cellen en de losse velletjes worden verwijderd rondom de nagelriemen. De nagels worden in uw gewenste vorm en lengte gevijld. Na de manicure kunnen ze natuurlijk naar keuze worden gelakt. Gaat u voor een nude, natural, elegance of toch classic look? De nagelstylisten helpen u graag met het kiezen.

Gelpolish

Met gelpolish kleurt de nagels en zorgt voor ruim twee weken prachtig resultaat.

  • Gelpolish voor handen.
  • Gelpolish voor voeten.
  • Gelpolish in combinatie met Biab.

 

BIAB

Biab nagels nagels zijn perfect wanneer u de natuurlijke look van uw nagels wilt behouden.
Op uw eigen nagels wordt een dikkere gelpolish laagje geplaatst om zodoende de nagels te verstevigen. Ook is het mogelijk om gelpolish aan te brengen op uw Biab nagels. Deze nagels zijn nagenoeg geurloos bij het plaatsen. Daarnaast zijn ze een stuk flexibeler dan acrylnagels. Dit maken Biab nagels één van de meest populaire kunstnagels!

Acrylnagels

Zoek je een manier om zowel je nagels te verlengen als deze te verstevigen? In dat geval is acryl een optie. Dit materiaal is van origine in de vorm van poeder verkrijgbaar, waarbij de kleuren kunnen variëren. In combinatie met een vloeistof kan dit materiaal verharden.

Dit verstevigd niet alleen de nagels, maar het zorgt er tevens voor dat je lang plezier hebt van acryl nagels. Bovendien is dit een zeer veelzijdig materiaal.

Zo kun je bij onze salon kiezen voor een French Manicure, naturel kleur, babyboom, nail-art of een combinatie met gelpolish. Ook acryl opvullen of verwijderen is mogelijk.

Het grote voordeel van deze nagels is dat ze niet snel slijten, waardoor ze relatief lang meegaan.